skip to Main Content

OM HÄSTVERKSAMHETEN

swirl

Hästar har varit en naturlig del av gården sedan flera decennier tillbaka. Under de senaste åren har hästverksamheten utvecklats och idag finns det plats för 52 hästar i tre olika stallbyggnader.

På gården tillhandahålls full hästservice för den som önskar, men självklart också möjlighet att göra allt eller delar själv beroende på ens egna preferenser. Vi erbjuder egenproducerat foder, halm, samt strö. Här finns också uppvärmda sadelkammare, flera spolspiltor, tvättmaskin, toalett och uppställningsplats för transporter. Runtom gården och stallbyggnaderna finns dränerade grus och gräshagar och två belysta utomhusridbanor. Du kan rida på olika ridvägar runtom gården och i närområdet, men även vidare till Bruces skog.

TOTAL PRISLISTA

PRISER HÄSTSERVICE

För mer information om kring stallplats är du välkommen att höra av dig till Louise Nilsson på 0735 11 41 42 eller info@gustavslundsgard.se

horses9

Här hittar du vår Instagram

horses8

2013 invigdes det nybyggda ridhuset, 1700 kvadratmeter stort, som sägs vara ett utav de vackraste ridhusen i Helsingborg. Många väljer att ha sin häst på Gustavslunds gård dels eftersom det är enkelt att ta sig hit med både bil eller buss och för närheten till Bruces skog som har många fina ridstigar.

Här bedrivs olika aktiviteter av Gustafslunds Ryttarsällskap för barn, ungdomar och vuxna. Vi har gemensamma dressyr och hoppträningar men även möjlighet för enskild träning i olika former. Läs mer under RYTTARSÄLLSKAPET.

Horses2
Back To Top
Search